kavala365.gr
ΚΑΒΑΛΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καβάλα: Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου

Κοινοποίηση

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για το νόμο της «Ρύθμισης οφειλών και Παροχής 2ης Ευκαιρίας» διοργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας. Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Απριλίου, στη 13:00 το μεσημέρι.

Θα αναλυθούν θεματικές που σχετίζονται με τις «Βελτιώσεις στον εξωδικαστικό μηχανισμό: Η λειτουργία του και οι παραγόμενες λύσεις για επιχειρήσεις» και τη «ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης».

Η Γενική Γραμματέας Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Θεώνη Αλαμπάση, ως κεντρική ομιλήτρια, θα παρουσιάσει τις διαθέσιμες επιλογές ρύθμισης οφειλών για τους επαγγελματίες-μέλη του Επιμελητηρίου και συγκεκριμένα τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, τη λειτουργία του και τις παραγόμενες λύσεις, καθώς και τη διαδικασία εξυγίανσης για τις επιχειρήσεις.

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες και θα δοθούν απαντήσεις από τα εξειδικευμένα στελέχη της Γραμματείας. Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι δωρεάν.

ΠΗΓΗ: ERT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Προεκλογικό «σπριντ» τεσσάρων εβδομάδων – Περιοδείες Μητσοτάκη σε όλη τη χώρα, επίσκεψη σήμερα σε Μονή Δαφνίου και Διομήδειο Βοτανικό Κήπο

Καβάλα-Σύλλογος Ξιφασκίας: Μία αθλητική πρόκληση για μικρά παιδιά