kavala365.gr
ΕΛΛΑΔΑΚΑΒΑΛΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καβάλα: Οι «Υπερβολές» του Θεάτρου Τέχνης στο Αντιγόνη Βαλάκου

Κοινοποίηση

Τις «Υπερβολές», μια παράσταση των Γιάννη Καλαβριανού, Μαριάννας Κάλμπαρη και Βασίλη Μαυρογεωργίου φιλοξενεί το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας τη Δευτέρα 22, Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.

Η παραγωγή του Θεάτρου Τέχνης που πρωτοπαρουσιάστηκε στο τέλος της περσινής σεζόν με αξιοσημείωτη επιτυχία, ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου για τρεις παραστάσεις.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη σύνθεση και συνθήκη, όπου τρεις δημιουργοί με τη διπλή ιδιότητα συγγραφέα και σκηνοθέτη, κλήθηκαν να εξερευνήσουν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί τα όρια της φανερής αλλά και της κρυμμένης, υπόγειας βίας που διέπει τις ανθρώπινες σχέσεις σήμερα.

Έτσι, δημιουργήθηκαν ειδικά για την παράσταση, τρία νεοελληνικά μονόπρακτα, τρεις διαφορετικές ιστορίες που ερμηνεύονται από τρεις ηθοποιούς. Αυτό που τα ενώνει είναι η έντονη διάθεση για χιούμορ, η έμπνευση από τη σύγχρονη πραγματικότητα και η επιλογή των δημιουργών τους να κινηθούν σε ψυχικά τοπία όπου η βία αγγίζει όρια αμφιλεγόμενα, σκοτεινά και περίπλοκα.

Πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Λυπηρίδου, ο Άγγελος Μπούρας και η Δέσποινα Γιαννοπούλου.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 14 και 12€ με την προπώλησή τους να γίνεται καθημερινά από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, 11.00 – 14.00 & 18.00 – 20.00, στο Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας στην Κεντρική Πλατεία.

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 9 το βράδυ.

πηγη//www.ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καβάλα: Διεκδίκηση επιπλέον πτήσεων στο Διεθνές Αεροδρόμιο απο το ΕΒΕ

Καβάλα: Πρόσληψη 25 πτυχιούχων φυσικής αγωγής στο Δήμο Καβάλας

Ορίστηκε η οργανωτική επιτροπή για το 15ο συνέδριο της ΝΔ