kavala365.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντέρμπι «φωτιά» στην Κομοτηνή- Η Καβάλα έσπασε το αήττητο του Πανθρακικού

Κοινοποίηση

Την Κυριακή (10/03) διεξήχθη η 26η «στροφή» του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον Πανθρακικό να γνωρίζει την ήττα στην Κομοτηνή από την πρωτοπόρο Καβάλα με σκορ 0-1. 

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο 45λεπτο του ντέρμπι, οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα, με αποτέλεσμα να είναι η μοναδική ομάδα στην αναμέτρηση που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ. 

Αναλυτικότερα, μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα και έπειτα από αμυντικό λάθος των γηπεδούχων, ο Παπαδόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ-τα-τετ μη μπορώντας να κερδίσει τον Παϊτέρη από κοντινή απόσταση. Τρία λεπτά αργότερα ο Χουάν Λαρέα υπέπεσε σε φάουλ, αντικρίζοντας την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι. Στην εκτέλεση του φάουλ ήρθε η δεύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων αλλά η μπάλα πέρασε απ’ όλους, καταλήγοντας άουτ. Στην συνέχεια το παιχνίδι άρχισε να γίνεται πιο σκληρό, δίνοντας μία… γεύση για το τι θα ακολουθήσει στο δεύτερο μέρος.  

Ντέρμπι «φωτιά» στην Κομοτηνή- Η Καβάλα έσπασε το αήττητο του Πανθρακικού

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, ο Πανθρακικός ισορρόπησε το παιχνίδι, δίχως να γίνεται απειλητικός. Στο 43ο λεπτό, ο Καρακώστας σούταρε εντός της περιοχής, με τον Παϊτέρη να έχει απάντηση και να μπλοκάρει την μπάλα. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Καβάλα μπήκε με τον ίδιο ρυθμό στο γήπεδο, και ο Καρακώστας στο 47’ εξαπέλυσε ένα σουτ εκτός περιοχής αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν απειλήθηκε. 

Τέσσερα λεπτά μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ήρθε η πρώτη και μοναδική ευκαιρία του Πανθρακικού, με τον Βάσκο να σουτάρει εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Άστρα. 

Στο 74ο λεπτό, το ντέρμπι πήρε «φωτιά» όταν σε μία φάση στο κέντρο του γηπέδου και στην πλάγια γραμμή, τέσσερις ποδοσφαιριστές έδιναν… μάχη για την κατοχή της μπάλας, με τον Μέτσε να πέφτει στο χορτάρι σε μονομαχία με τον Ιβάν Σίλβα, με αποτέλεσμα ο κ. Καπρέτσος, με την βοήθεια του Β΄ βοηθού, να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Αργεντίνο χαφ. 

Ντέρμπι «φωτιά» στην Κομοτηνή- Η Καβάλα έσπασε το αήττητο του Πανθρακικού

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μέτσε βρέθηκε απέναντι στον Παϊτέρη, ο οποίος φαίνεται να τον ανατρέπει εντός της περιοχής, με τον ρέφερι να βλέπει πέναλτι και να δείχνει το σημείο της άσπρης βούλας. Στην συνέχεια ο Τζελίδης δεν αστόχησε από τα 11 μέτρα και έγραψε το τελικό 0-1 για την ομάδα του. Κατά της διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών της Καβάλας, ο Δημητριάδης άφησε και αυτός την ομάδα του με 10 παίκτες, έπειτα από χειρονομίες του προς την κερκίδα, στην οποία μάλιστα πέταξε και ένα αντικείμενο. 

Μέχρι και το 81ο λεπτό οι έντονες συγκρούσεις των δύο ομάδων δεν έλεγαν να σταματήσουν, με τον κ. Καπρέτσο να αποβάλει τον Χουάν Λαρέα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άλλα έπειτα από παραίνεση του επόπτη, ο ρέφερι πήρε πίσω την απόφαση του. 
 

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε τίποτα στον αγώνα, με αποτέλεσμα η Καβάλα να φεύγει με το «τρίποντο» από την Κομοτηνή. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Πανθρακικό είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (16/03) εκτός έδρας κόντρα στην Βέροια, για την 27η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Οι συνθέσεις: 

Πανθρακικός (Γιώργος Μαραντάς): Παϊτέρης, Καλογρανάς (82′ Κωσταρέλης), Λαρέα, Σαπνάρας, Χαλκιαδάκης, Σίλβα, Γιαννακιτσίδης (61′ Καψάσκης), Πεχλιβανόπουλος (91′ Γκαγκάνης), Ρουμπιές, Βάσκος, Γκουτσίδης (91′ Χιντζίδης) 

ΑΟ Καβάλα (Τίμος Καβακάς): Αστράς, Καζαντζίδης, Σμίλτος, Περδίκης, Δημητριάδης, Μέτσε, Σαμπανίδης (61′ Τζελίδης, 90′ Στοίνοβιτς), Δαλιανόπουλος, Καρακώστας (61′ Λαγός), Γκέκας, Παπαδόπουλος 

Σύνταξη/ Ρεπορτάζ: Ακρίτας Καραγιαννίδης

πηγη – www.ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καβάλα: Το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο της χώρας στον Αμυγδαλεώνα

Δολοφονία 11χρονης: Στον εισαγγελέα ο δράστης, σήμερα η εξέταση της σορού – Τι πιστεύει για τα κίνητρα η ΕΛΑΣ

ΝΑΤΟ: Μεγάλες ασκήσεις με χιλιάδες στρατιώτες σε Πολωνία και Σκανδιναβία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία