kavala365.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΚΑΒΑΛΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καβάλα: Εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Κρηνίδων

Κοινοποίηση

Τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου-Λυκείου Κρηνίδων, οι οποίες μπαίνουν στο στάδιο της ολοκλήρωσής και είναι προυπολογισμού 1.514.000 ευρώ επιθεώρησε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Αλέξη Γούλα.

Τα συνεργεία της ανάδοχου εταιρείας, θα παραδώσουν τις επόμενες ημέρες τις αίθουσες διδασκαλίας και στους δύο ορόφους, το τμήμα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, το χημείο, την αίθουσα εκδηλώσεων και τις καινούριες τουαλέτες ενώ έχουν ολοκληρώσει την κατασκευή του παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο και την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στην οροφή του σχολείου.

Το Γυμνάσιο-Λύκειο Κρηνίδων, αφού ολοκληρωθεί και ο καθαρισμός του προαυλίου χώρου, θα υποδεχτεί τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Καβάλα: Εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο-Λύκειο Κρηνίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η καταδίκη Μπελέρη εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, ιδιαίτερα μετά τις συστηματικές δημόσιες παρεμβάσεις της αλβανικής κυβέρνησης

Καβάλα: Η πορεία των εξαγωγών στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη στην ημερίδα εξωστρέφειας που διοργάνωσε η Περιφέρεια

Ν. Δένδιας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων: Αποτελεί ευκαιρία ιστορικής και εθνικής ενδοσκόπησης